HOG Race

HOG RACE je blatna veprova utrka na cca 6km sa 14 prepreka. HOG RACE uz utrku kao glavni događaj nudi i natjecanje za djecu. Cilj je od najmlađe dobi uključiti djecu u sport na zabavan način. HOG RACE je i festival aktivnog življenja. Uz adrenalin, u parku su i posebne ponude – imamo igre za najhrabrije i najspretnije! Na štandovima se nudi raznolika ponuda. Festival je bogat glazbom, a posebno je popularna „ŠTALA PARTY“ – saznajte više na hograce.pg-geler.hr

Vuzmenka

Svake godine na Veliku Subotu prije Uskrsa priređujemo VUZMENKU. To je tradicionalna velika vatra uz koju se ljudi okupljaju i druže. Uz to imamo uvijek pripremljen i poseban program, a ipak je najzanimljivije kada djeca na imanju traže skrivene pisanice.

Memorijalna utrka Stjepan Koraj

Svake godine zadnju nedjelju u kolovozu Atletski klub Međimurje na našem imanju organizira memorijalnu utrku Stjepan Koraj. Stjepan Koraj bio je začetnik dugoprugaškog trčanja u Međimurju. Velika je čast što nas je klub prepoznao kao destinaciju za takav događaj! Prijaviti se mogu svi, od najmlađih do onih manje spremnih koji mogu šetati kroz park prirode Bedekovićeve Grabe. Za one spremnije označena je staza na cca 12km po prekrasnom krajoliku.